

ess/sam/don/302

ព្រះឥរុណាព្រះបានសម្ដេចព្រះបរទេសថ ល**ោត្ដទ សីមានុស៊ី** សមានតូទិបាតិសាសនា ក្មេតខត្តិយា ខេមពរដ្ឋរាស្ត្រ ពុន្ធិស្ត្រានពទេយាគ្យគ្រ ខេមពរស័ពិភាស្ត្រ ព្រះចៅត្រុខកម្ពុជានិចតី ខេមពស្រីពិភាស្ត្រ ព្រះចៅត្រុខកម្ពុជានិចតី

เยรือ

-បានទ្រង់យល់រដ្ឋធម្មនុញ្ញ នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា

- -បានទ្រង់យល់ព្រះរាជក្រមលេខ ជស/កេម/០៤៩៨/០៦ ចុះថ្ងៃទី ០៨ ខែ មេសា ឆ្នាំ ១៩៩៨ ដែលប្រកាស ឱ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីការរៀបចំ និង ការប្រព្រឹត្តទៅនៃក្រុមប្រឹក្សាធម្មនុញ្ញ
- -បានទ្រង់យល់ព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០១០៧/០០៥ ចុះថ្ងៃទី ៣១ ខែ មករា ឆ្នាំ ២០០៧ ដែលប្រកាស ឱ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីវិសោធនកម្មច្បាប់ស្តីពីការរៀបចំ និង ការប្រព្រឹត្តទៅនៃក្រុមប្រឹក្សាធម្មនុញ្ញ
- -បានទ្រង់យល់ព្រះរាជក្រមលេខ នស/កេម/០២០៣/០០៧ ចុះថ្ងៃទី ១៣ ខែ កុម្ភៈ ឆ្នាំ ២០០៣ ដែលប្រកាស ឱ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីលក្ខន្តិកៈមន្ត្រីរាជការនៃក្រុមនីតិប្បញ្ញត្តិ
- បានទ្រង់យល់ព្រះរាជក្រមលេខ នស/កេម/០៤១៧/០០៤ ចុះថ្ងៃទី ២៨ ខែ មេសា ឆ្នាំ ២០១៧ ដែលប្រកាស ឱ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីវិសោធនកម្មច្បាប់ស្តីពីលក្ខន្តិកៈមន្ត្រីរាជការនៃក្រុមនីតិប្បញ្ញត្តិ
- –បានទ្រង់យល់ព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/កេត/០៦១៦/៦១៦ ចុះថ្ងៃទី ២១ ខែ មិថុនា ឆ្នាំ ២០១៦ ស្តីពីការ តែងតាំងប្រធានក្រុមប្រឹក្សាធម្មនុញ្ញ សម្រាប់អាណត្តិ៣ឆ្នាំ លើកទី៧

-បានទ្រង់យល់សេចក្តីក្រាបបង្គំទូលថ្វាយរបស់ឯកឧត្តម អ៊ឹម ឈុនលឹម ប្រធានក្រុមប្រឹក្សាធម្មនុញ្ញ នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា

## ເສາະ່ຍອາຍ່

**ទារត្រា១** : សមាហរណកម្មក្នុងក្របខ័ណ្ឌ អភិបាល ដល់មន្ត្រីរាជការនៃក្រុមនីតិប្បញ្ញត្តិនៅអគ្គលេខាធិការដ្ឋាន ក្រុមប្រឹក្សាធម្មនុញ្ញ ១៨ រូប ទៅក្នុងឋានន្តសេក្តិ និង ថ្នាក់ថ្មី ៖

				-
	១- ឯកឧត្តម	ອາຂ່	សុទទួល	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ១
	២- ឯកឧត្តម	เรือ	ತಣ್ಣಾ	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ១
	៣-ឯកឧត្តម	ស៊ីន	ອີງຄາ	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ១
- ALAN	៤- ឯកឧត្តម	ន៍ទី	ម៉ីនសេខ	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៣
ALUME OU CAA	6 - ñm	5580 B	ຄືເອົາເ	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៣
2 124	2 ឯកឧត្តម	ซัต	សុខណ្ណារ៉េត	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៤
=	ា លាក	255 82	<b></b> พัณฑอ	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៤
אין איזטאוטנאין	100			
THE OU PAL				
CO PAC	-			

៤- កញ្ញា	សានៃ	ಹಕ್ಷಮ	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៥
៩- លោក	<b>i</b> #5	හඳහ:	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៥
១០- លោក	සාස්	ห้ณฑอ	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៥
១១- កញ្ញា	ಳ	สียอี	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៥
១២- លោក	ക്ഷങ	សើ្ម	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៦
១៣- លោក	พอ	ស៊ីរ៉ាល្ង	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៦
១៤- លោក	5555	භුණාස	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៦
១៥- លោក	ន្យួច	សុត័ត្រ	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៦
១៦- លោក	<b>i</b> 58	ණාව	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៦
១៧- លោកស្រី	ទៀល	សុអត្ល	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៦
១៨- លោក	ക്	រ៉ាទុន	ឧត្តមអភិបាល ថ្នាក់លេខ ៦

ទារត្រា២ : ប្រជានក្រុមប្រឹក្សាធម្មនុញ្ញ ត្រូវទទួលបន្ទុកអនុវត្តព្រះរាជក្រឹត្យនេះ ចាប់ពីថ្ងៃឡាយព្រះហស្គលេខាតទៅ។

ធ្វើនៅរាជធានីភ្នំពេញ, ថ្ងៃទី O 🖓 ខែសីហា ឆ្នាំ២០១៧ តូចត្រុះមមេនាម និចនាមច្រុះពេវត្រាស់ចទ្តាច់ ច្រមុខរដ្ឋស្តីនី

67222. 90006. 3900

